Kultur

Team Rynkeby Sønderjyllands Tour de Paris 2023 skudt i gang

Padborg: Første etape gik fra Padborg til Kellinghusen i Tyskland. En strækning på i alt 129 kilometer.

Holdet mødte klokken lørdag morgen klokken 09.00 ved Bov svømmehal forventningfsulde og spændte. Endelig oprandt dagen hvor vi med høj sol og højt humør kunne skyde årets Tour de Paris i gang. Lastbilen blev pakket, cyklerne gjort klar og de sidste møder i de forskellige teams blev holdt inden holdet kunne køre mod H.P. Therkelsen.

Klokken 11.00 landede vi hos H.P. Therkelsen, som sædvanen tro havde stablet et flot arrangement på benene for Team Rynkeby og vores pårørende. Der var mødt overvældende mange mennesker op for at sige farvel, og der var pølser, livemusik, hoppeborg til børnene og en præsentation af holdet.

Klokken 12.00 blev kortegebiler og cykler kørt i stilling. Holdet kørte fra Padborg og over grænsen til Tyskland. Her gik turen de i alt 129 kilometer til Kellingehusen. Mens lastbilchaufførerne blev ved H.P. Therkelsen, så den sønderjyske portal kunne byde yderligere 5 hold velkommen i Padborg. TR Island, TR Nordjylland, TR Ringe, TR Odense og TR Trekanten. Madteamet susede afsted mod dagens eneste depot for at gøre klar til 48 sultene ryttere trillede i depot.

På vores tur mod Kellinghusen krydsede vi Kieler Kanalen med fællessang på færgeovergangen.

Vi har nu afsluttet vores traditionsrige ”bagsmæk” med nomineringer som dagens prinsesse, dagens kammerat og dagens bommert og ikke mindst underholdning og hygge. Lastbilens bagsmæk agerer scene, deraf navnet ”bagsmæk”.

Hele Team Rynkeby Sønderjylland ønsker at takke H.P. Therkelsen og alle de fremmødte i Padborg for en festlig og rørende afgang.

Kommentarer